Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ / Παράνομη κρίθηκε η αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών και ... : Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ.

Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ / Παράνομη κρίθηκε η αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών και ... : Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ.. Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. • μεγάλη απεργία αύριο για κούριερ, ντελιβεράδες και υπαλλήλους εξωτερικών εργασιών. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε.

Τα σωματεία σε τρόλεϊ και λεωφορεία αποφάσισαν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ. Μπορεί τα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς να τραβούν αύριο (18.02.2020) χειρόφρενο καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το ασφαλιστικό, αλλά αυτό. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

«Παραλύει» η Αθήνα την Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ ...
«Παραλύει» η Αθήνα την Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ ... from cdn.cnngreece.gr
Θα εχει απεργια αυριο 17/12 στα μεσα μαζικησ μεταφορας? Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Απεργία αύριο στα νησιά του βορείου αιγαίου. Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας

Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν.

Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ. Ενημερωθείτε από την πιο κάτω λίστα. «μέσα στα δεκάδες αντεργατικά, αντικοινωνικά μέτρα ξεχωρίζει η προσπάθεια να καταργηθεί στην πράξη το δικαίωμα στην απεργία, θέτοντας ως προαπαιτούμενο την απόλυτη πλειοψηφία των εργαζόμενων», αναφέρει η ανακοίνωση του σελμα και προσθέτει πως «η δημοκρατική ευαισθησία. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Σχετικα tagsαπεργια μεσα μαζικησ μεταφορασ μετρο οσε προαστιακοσ. Κινητοποιήσεις αρχίζουν από την τρίτη στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίες θα διαρκέσουν ως το τέλος της εβδομάδας. 17/12/10 έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς? Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου. Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρες απεργίες. Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα;

Κινητοποιήσεις αρχίζουν από την τρίτη στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίες θα διαρκέσουν ως το τέλος της εβδομάδας. 24ωρη απεργία αποφάσισαν για αύριο τα σωματεία για όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός). Από την πλευρά του, το σωματείο εργαζομένων στασυ (stasy.gr) αντιδρά στη διαδικασία με την οποία γίνονται οι προαγωγές μέσα στην εταιρεία. Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό.

tromaktiko: ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΜΜ
tromaktiko: ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΜΜ from 2.bp.blogspot.com
Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Ενημερωθείτε από την πιο κάτω λίστα. Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας? Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Και από τις 9 μ.μ.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ.

Εχουν απεργια τα μεσα μαζικησ μεταφορασ 9/2/2011?? Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά αύριο. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Τι θα ισχύσει στα μέσα μαζικής μεταφοράς. «μέσα στα δεκάδες αντεργατικά, αντικοινωνικά μέτρα ξεχωρίζει η προσπάθεια να καταργηθεί στην πράξη το δικαίωμα στην απεργία, θέτοντας ως προαπαιτούμενο την απόλυτη πλειοψηφία των εργαζόμενων», αναφέρει η ανακοίνωση του σελμα και προσθέτει πως «η δημοκρατική ευαισθησία. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Σχετικα tagsαπεργια μεσα μαζικησ μεταφορασ μετρο οσε προαστιακοσ. Ενημερωθείτε από την πιο κάτω λίστα. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας.

Η χώρα θα μείνει χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία ενώ και όσοι σχετικεσ ειδησεισ απεργία στα μμμ: • μεγάλη απεργία αύριο για κούριερ, ντελιβεράδες και υπαλλήλους εξωτερικών εργασιών. Πώς θα κινηθουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη.

Εμποροϋπάλληλος : ΠΑΜΕ:ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020-ΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ...
Εμποροϋπάλληλος : ΠΑΜΕ:ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2020-ΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ... from 1.bp.blogspot.com
Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Εχουν απεργια τα μεσα μαζικησ μεταφορασ 9/2/2011?? Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ. Και από τις 9 μ.μ. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. 17/12/10 έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς? Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ. Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Απεργία αύριο στα νησιά του βορείου αιγαίου. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά αύριο. Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας? Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ. Εχουν απεργια τα μεσα μαζικησ μεταφορασ 9/2/2011?? Και από τις 9 μ.μ. Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της.